Historier fra kunder: Den spanske byen med stor lidenskap for sykling

tilpasset design
Intervju
Historier fra kunder

I Kalas har vi en mangfoldig kundebase med ulike typer mennesker, hvor alle har til felles at de vil lage sitt eget spesialdesignede sykkeltøy. Dette inkluderer enkeltpersoner, små vennegrupper, klubber, lag, bedrifter, veldedige organisasjoner og arrangementer. I serien «Historier fra kunder» forteller noen av dem om hvordan vi hjalp dem med å nå sine mål, og hva de fant mest nyttig av det vi Kalas i tilbyr.

Den spanske byen med stor lidenskap for sykling

I hjertet av Baskerland og 45 kilometer sør for Bilbao, ligger den spanske byen Zuia. Som tidligere ble kalt Zuya. I mer enn et halvt århundre har den spanske byen hatt en pulserende lidenskap for sykling. Den første gnisten ble tent av sykkelklubben Club Cilista Zuyano for 53 år siden. Siden da har sykkelklubben blitt byens stolthet og involverer seg aktivt i å promotere den spennende sykkelsporten.

Siden starten har sykkelklubben Zuyano dedikert seg til å promotere alle former av sykling. Men innsatsens deres er likevel mer enn å bare sykle. Klubben prioriterer også å utvikle den personlige og atletiske veksten til hvert medlem av sykkelfamilien.

Under sykkelklubbens vinger har det derfor blomstret opp flere talenter. Blant annet Mikel Landa, Javier Ruiz de Larrinaga og Txutxin Ibañez Loyo. Alle tre har satt sine spor i den profesjonelle sykkelverdenen, og dermed ført Zuya-navnet til toppen av nasjonale og internasjonale konkurranser.

Likevel hviler ikke klubben på sine suksesser. I stedet fortsetter de å skape jevn fremgang og utvikling. I tillegg til å fostre frem mestere, fokuserer de på å organisere ulike sykkelbegivenheter for alle aldre og prestasjonsnivåer. Alt fra populære konkurranser innen sykkelkross til felles treningsturer. På den måten tilbyr de muligheten til å nyte og vokse i sykling.

Samtidig har klubben et sterkt engasjement for det lokale miljøet og yngre syklister. Sykkelklubben driver blant annet et idrettsakademi for ungdommer, hvor de lærer det grunnleggende om sykling. Men dyrker også frem verdier som lagarbeid, disiplin og sunn konkurranse.

Klær som lagets identitet

Hvert sykkeltråkk og hver tilbakelagt kilometer har sin særegne historie. Hos Club Ciclista Zuyano er de stolte av prestasjonene sine på veien, men også av identiteten de har med seg i hver konkurranse de deltar i. Trøyene deres er derfor mer enn bare klær. De er et uttrykk for lagets identitet med lidenskap, historie og fellesskap.

«Vi tvilte aldri på valg av klesleverandør da vi valgte Kalas-merket for første gang. Vi ble meget imponert over deres historie, opprinnelse, pålitelighet, forpliktelse til kontinuerlig forbedring av produkter og utmerket kundeservice. Kalas er ikke bare en merkevare for sportsklær, men en perfekt kombinasjon av lidenskap og engasjement», forteller lagets leder og sjef Eduardo Albeniz.

«Deres brede utvalg dekker alle behovene våre. Alt fra den mer uformelle sportsentusiasten til seriøse toppidrettsutøvere. Kalas sine sportsklær har en allsidighet som gjenspeiles i hvert eneste produkter, hvor alt er designet med fokus på ytelse og komfort. Vi deler gledelig våre erfaringer med Kalas, ettersom merkevaren har økt vår verdsettelse sportens verden», fortsetter den fornøyde laglederen.

Sykkelklubben akademiklær ble designet med komfort, funksjonalitet og kvalitet i tankene. I tillegg til å representere det særegne landskapet i landsbyen Zuia. Designet av landsbyens flagg blander seg derfor med særtrekkene til de lokale skogene og fjellene. Noe som skaper en håndfast forbindelse mellom de unge syklistene og deres miljø.

«Vi har klart å overføre energien og dynamikken av en harmonisk gruppe inn i designet på klærne, som stadig utvides. Fargene er valgt i samarbeid med vår hovedsponsor, Electro Alavesa, og matcher fargene til Zuia-flagget. Samtidig som de reflekterer visjonen og styrken til vår etos», fortsetter Eduardo.

U23-laget til sykkelklubben, som går under navnet Electro Alavesa-Zuia, har de siste fire årene jobbet tett med Kalas-merket. I løpet av disse årene har lagsjefen Eduardo vært veldig fornøyd med den konstante innovasjonen og utviklingen av nye produkter.

«Den langermede TEMPS-trøyen er tettsittende, men fortsatt svært pustende. Mens RAINEX-trøya er ideell for regnvær. Dette er to av de fremtredende plaggene vi setter størst pris på. Mest av alt er takknemlig for hvordan Kalas evner å møte de individuelle behovene til hver enkelt rytter. Dette takket være deres brede utvalg av størrelser og sykkelklær for forskjellige værforhold», sier Eduardo.

«Hver utvikling av klærnes design forteller en historie, og representerer ulike stadier av lagets utvikling gjennom vår 4 år lange eksistens», sier Eduardo før han fortsetter.

«Fra den «initiale energien» til «dedikasjonen og den individuelle utviklingen til våre ledere». Noe som har ført til at de har blitt anerkjent for å være de som fortsetter å vokse og jobbe bevisst. I hvert steg videre prøver vi å undersøke viktigheten av hvert klubbmedlem, fordi det er de som utvikler og styrker vår tro».

«Trøyene våre representerer derfor mer enn bare sportsklær. De representerer vår identitet, engasjement og lidenskap for sykling. Når vi bruker dem bærer vi med oss ånden til Zuyano Cycling Club og stoltheten av å kunne representere unionen vår i alle konkurranser», avslutter Eduardo.

Historier med lignende temaer