Spesialkolleksjon: Blue Marine Foundation

eShop
begrenset opplag
Nyheter

I forbindelse med «World Oceans Day» 8.juni, feirer vi med en spesialutgave av Blue Marine Foundation sykkeltrøye. Trøyen er inspirert av undervannsverdenen og laget for å støtte en viktig sak. 20 prosent av salget på Blue Marine Foundation-trøyen går derfor til å beskytte og gjenopprette verdenshavene.

Blue Marine Foundation er dedikert til havgjenvinning. Ved å bekjempe et av verdens største miljøutfordringer; Overfiske. Målet til Blue Marine Foundation er å kjempe for et sunt hav som vil være til nytte for alle, for alltid. I tillegg jobber de for å opprette marine reservater, gjenopprette viktige økosystemer og iverksette bærekraftig fiskepraksis.

Oppdraget deres, innen 2030, er å jobbe for at minst 30 prosent av verdenshavet er effektivt beskyttet. Mens de resterende 70 prosentene forvaltes på en ansvarlig måte.

Med dette som bakgrunn er Blue Marine Foundation-trøyen produsert bærekraftig. Trøyen er laget av resirkulerte stoffer og sertifisert i henhold til internasjonale standarder (GSR). Likevel beholder spesialutgaven alle egenskapene og funksjonene som vår bestselgende Elite Spinn-trøye.

For å samle inn midler som kan hjelpe med å gjenopprette havene, arrangerer Blue Marine Foundation to uforglemmelige sykkelturer som også du kan delta i. Den første endagsturen tar deg gjennom det pittoreske landskapet av den engelske landsbygda fra London og ender opp i Solent, på sørkysten av England. Den andre turen går over tre dager. Her starter man ved berømte Mont-Ventoux og ender opp i Monaco ved Middelhavet. Begge arrangementene har som formål om å øke bevisstheten rundt spørsmål knyttet til miljøutfordringer, samtidig som de samler inn penger.

En enda enklere måte å bidra på er å kjøpe denne stilige trøya. For det første fremmer du en viktig sak. For det andre vil 20 prosent av alt salg doneres til veldedige organisasjoner. På den måten kan vi sammen bidra i deres oppdrag for å gjenopprette sjø og hav rundt omkring i verden.

Handle nå

 

Historier med lignende temaer