Limited Edition: Tábor Home of CX

eShop
begrenset opplag

Gjennom flere tiår har sykkelcross, byen Tábor og Kalas vært uatskillelige. For å feire det unike samarbeidet bestemte vi oss for å designe en egen Limited Edition-trøye kalt «TÁBOR – HOME OF CX».

Designbyrået Tomski & Polanski har designet trøyene. Den anerkjente og entusiastiske kunstnerduoen har en portefølje som også inkluderer flere sykkelinspirerte design. Sammen startet vi prosessen med et unikt og kunstnerisk prosjekt, hvor resultatet er en Limited Edition-trøye man ikke kan gå glipp av.

«TÁBOR – HOME OF CX»- er en trøye laget av resirkulerte stoffer, og sertifisert i henhold til internasjonale standarder. Trøyen har også alle egenskapene og funksjonene som vår bestselgende ELITE Spinn-trøye.

Med ordene fra forfatteren Lukáš Tomek, er trøyen illustrert med tre syklister som hopper over de historiske landemerkene til byen Tábor og det berømte Jordan-reservoaret. Ser du nærmere på trøyen kan du også gjenkjenne tre kjente ansikter og deres karakteristiske bevegelser. På trøyen ser du juniorverdensmesteren fra 2001, Martin Bína. I midten er juniorverdensmesteren fra 2010, Tomáš Paprstka, og syklisten i front er Zděněk Štybar som er verdensmesteren fra seniorklassen i 2010. Alle tre er tsjekkiske sykkelkross-syklister som har vunnet verdensmesterskapet på Tábor-banen.

For å ivareta det unike med HOME OF CX-kolleksjonen er den produsert i et begrenset antall på 200 trøyer. Når disse er utsolgt, vil det ikke være mulig å etterbestille. Med andre ord gjelder det å ikke gå glipp av denne helt spesielle sykkelkross-trøyen.

eShop

 

Historier med lignende temaer