Limited Edition: «Fearlessly»

eShop
begrenset opplag
Nyheter

Vi introduserer «Fearlessly», en Limited Edition-trøye med et dristig og originalt design. Vår grafiske designer og ivrige syklist, Lenka, har designet trøyen som skiller seg ut fra dagens trender. «Fearlessly» har et design som blir lagt merke til. I denne artikkelen blir du bedre kjent med designeren Lenka.

Jeg er Lenka. En del av Kalas sitt grafiske team. I over 11 år har jeg jobbet som grafiske designer i Kalas, og i løpet av denne tiden har sykling blitt en integrert del av min verden.

Som regel lager jeg design til sykkeldrakter for store kommersielle lag, hvor synligheten av logoen til sponsorene vanligvis dominerer designet. Dette kan begrense min kreative visjon.

I slike design ønsker lagene seg at sponsorslogoene skal synes, noe som gjør at jeg er tvunget til å sette egen kreativitet til side og temme fantasien min.

Dette har gjort meg sulten på et mer originalt design.

Uten grenser. Ingen logoer. Ingen rammebetingelser.

 

Med stor entusiasme takket jeg ja til muligheten om å lage mitt eget personlige design, hvor jeg kunne prege stilen.

Jeg så på det som en sjanse til å krydre det jeg ser på som sykkelmotens ensidighet. Min inspirasjon kommer fra noe annet enn den rå ytelsen til proffsykling og utallige timer på sykkelsetet.

Jeg ville bryte ut av den konservative tankegangen.

Jeg ville forene den sporty siden med det visuelle.

I fjor tilbragte jeg startet av året på Mallorca. Det sydlige klimaet, den spanske kulturen og miljøet har hatt positiv påvirkning på hvordan jeg jobber.

Med den nye sesongen, fikk jeg også nye ideer for design. Jeg laget et design som jeg selv ville sykle i.

Mitt personlige design fikk etter hvert oppmerksomhet. Jeg fikk stadig spørsmål om hvor jeg fikk tak i en slik sykkeltrøye. Forespørslene kom fra venner, kolleger og helt fremmede.

I takt med at interessen vokste, kom ideen om hvordan jeg kunne tilfredsstille disse menneskene ved å gi dem en sjanse til å skille seg ut i mengden.

Og det var slik «Fearlessly» ble født.

Et helt nytt design som skiller seg ut fra monotonien i de minimalistiske kolleksjonene og generelle trendene de siste årene.

Dette er det motsatte av de slanke og glatte stilene.

Et design som ikke er redd for å bli sett.

Den ønsker å være annerledes.

For alle.

Et design for alle som gjør det de liker.

«Fearlessly» - Fryktløst – Laget av Lenka.

 

Shop now

 

Historier med lignende temaer