Your Ride Made Better

Vel-produserte sykkelklær med fokus på ytelse, funksjonalitet og komfort forbedrer sykkelopplevelsen. Ta fatt på nye opplevelser i dine egne unike klær.

6 000

produserte ordrer hvert år for våre kunder.

99 %

av alle våre kunder er fornøyde med våre produkter og tjenester.

500

produktene finner du i vårt brede utvalg av sykkel- og fritidsklær.

40 

landene var destinasjonen for bestillingene våre i fjor.

Your ride made better

 

Fra 5 stykker

Vårt minste bestillingsantall er bare fem hovedplagg, noe som betyr at vi passer for både enkeltpersoner og små grupper så vel som for de største klubbene, lagene og selskapene.

Team eShop

Vi oppretter en egen e-butikk for deg som forenkler og fremskynder prosessen med å gjøre klubbbestillinger.

 

Referanse

Ta en titt på hva kundene våre, profesjonelle lag, rittklubber og individuelle sykkelentusiaster, har å si om oss.

Finn ut mer

 

 

Vi har laget sykkelklær av høy kvalitet i over 30 år, og vi har nye produkter som er testet av World Tour-proffer.

 

 

"Project RR-skindressen er en uunnværlig del av hvert eneste løp for meg."

Jasper Philipsen
Vinner av 7 etapper i Tour de France.


 

Vi holder det vi lover. Når vi garanterer leveringsdatoen din, holder vi det vi lover. Vi bruker unike kombinasjoner av nøye utvalgte materialer av høy kvalitet

 

 

 

 

HVORDAN BESTILLEe – steg for steg 

 

01

Ta kontakt med oss

Du kan kontakte oss via e-post eller telefon: 

Ole Christian Fagerli
Email: olechristian.fagerli@kalas.cc
Telefon: 93463154

Lars Erik Selger
Email: larserik.koritov@kalas.cc
Telefon: 47459946


En av våre selgere hjelper deg gjerne med å velge de produktene som passer deg og dere best, deretter får du et uforpliktende tilbud. 

02

Grafisk design

Våre erfarne grafiske designere vil lage ulike forslag på design til deg, basert på dine instruksjoner og ønsker. For å oppnå best mulig utskriftskvalitet er det nødvendig at du sender tegninger eller logoer i vektorgrafikk (Ai, Eps, PDF). Hvis du er usikker på fargene sender vi deg vårt fargekart eller et stofftrykk av designet ditt gratis. Ønsker du inspirasjon for å komme i gang med designet kan du besøke vårt Get Inspired-designverktøy. 

03

Bestillingen

Mens ditt grafiske design blir klargjort, kan du begynne bestillingen din hos din salgsrepresentant. Du kan finne riktig størrelse i vår størrelsesguide, eller vi kan sende deg et sett med ulike størrelser for at du skal finne passformen som passer deg. Vår minimumsbestilling er 5 hovedplagg (som kan være en blanding av varer som shorts, trøye og vest) og for tilbehør er minimumsbestillingen på 10 antall per stil. 

04

Produksjonen 

Etter at du har signert ditt grafiske design og bekrefter bestillingen din, starter vi produksjonen. Produksjonstiden vår er avhengig av dagens produksjonskapasitet. Leveringstiden tar mellom 3 til 5 virkedager fra forsendelsesdato. Vi krever et depositum på 100 % før produksjonsstart. 

05

Forsendelse av bestillingen 

Vi sender klærne dine, via UPS Frakttjeneste, dagen etter at produksjonen er ferdig. Om nødvendig sender salgsrepresentanten deg gjerne sporingsdetaljer for bestillingen din. Når pakken din ankommer, kan du glede deg til å sykle i dine nye sykkelklær. Nyt turen!

 

Your ride made better