En ny dimensjon av komfort

eShop
tilpasset design

En god sykkelshorts er, på mange måter, den viktigste investeringen som syklist. Puten, også kjent som «pad», «pusseskinn» eller «innlegg», er den avgjørende funksjonen i shortsen. I våre shortser bruker vi kun «pad» utviklet av verdenskjente Elastic Interface. Deres lange erfaring og proaktive tilnærming til innovasjon og utvikling, kombinert med de beste materialene, sikrer komfort på sykkelsetet.

 


ELASTIC INTERFACE
Siden oppstart i 2001, har det Italienske selskapet vokst til å bli et av de mest foretrukne merkene blant profesjonelle syklister. Elastic Interface har fortsatt som mål å levere avansert beskyttelse gjennom innovativ utvikling og design.

 

VELG DITT NIVÅ AV KOMFORT

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å selv velge det nivået av komfort som passer best for sine sykkelturer. Du kan velge mellom to forskjellige puter som er designet for ulike formål med ulik sammensetning. Zoom Z er et godt valg når du ønsker en «allround-pad» designet for kortere til middels lange turer. For lengre turer på fire timer eller mer, anbefaler vi Endurance 3D som er en tykkere «pad».

ENDURANCE 3D

For lengre sykkelturer

Med 3D-konstruksjon og bruk av skum med ultrahøy tetthet er dette en «pad» som gir en ekstra dimensjon av komfort. Det perforerte innlegget i den fremre delen av puten gir økt pusteevne og transport av svette. Overflaten av puten er laget av elastisk materiale for enda bedre fukttransport. Endurance 3D finnes i egen modell for damer og herre.

Men

Women

Nøkkelegenskaper i Endurance 3D

  • Anatomisk 3D-form med to halvmånekomponenter som gir forbedret passform.
  • Et perforert lag gir økt luftstrøm og ventilasjon gjennom hele puten.
  • EIT CARBONIUM FLASH-materiale gir en spesiell kanalisert struktur for forbedret luftstrøm og ventilasjon.
  • Spesiell fronttopp med ekstra perforering sørger for best mulig luftgjennomtrengelighet.

 

ZOOM X

For kortere til middels lange sykkelturer

Dette er en «pad» som er lett med utmerket pusteevne, kombinert med to skum med forskjellige tettheter for komfort og beskyttelse. Zoom X vil redusere sjansen for gnagsår under kortere til middels lange sykkelturer. Også Zoom X finnes i egen herre- og damemodell. 

Men

Women

Nøkkelegenskaper i Zoom X

  • Elastisk materiale av mikrofiber og polyester gir maksimal pusteevne.
  • Spesialdesignet perinealområde for å bevare blodsirkulasjonen og beskytte isjiasnerven.
  • Perforert skum sikrer økt ventilasjon og rask tørking.
  • Bakteriostatisk materiale.

 

Historier med lignende temaer