FAQ

 

Hvor finner jeg priser på spesialdesignet sykkelklær?  

Vi liker å jobbe individuelt med kunder for å møte deres krav, ønsker og behov. 

Vi ønsker derfor at du fyller ut et enkelt skjema her eller du kan kontakte oss på e-post. Vi sender deg et uforpliktende tilbud innen 2 virkedager.


Hvor kan jeg se produktene?

Du kan se produktene våre i vårt showroom (kontakt oss for å bestille en time). Alternativt kan vi sende testprodukter hjem til deg. 
 

Hva er minimumsbestillingen for spesialdesignet sykkelklær? 

Vår minimumsbestilling er 5 klesplagg, som også kan være en blanding av varer. Av tilbehør må man minimum bestille 10 stykker per tilbehør. 
 

Hvordan finner jeg ut hvilken størrelse som er riktig for meg? 

I vår størrelsesguide kan du finne riktig størrelse for deg, men vi kan også sende deg et sett med klær i ulike størrelser. Vær oppmerksom på at klærne er designet for å sykle i. For å sikre at du velger riktig størrelse bør du derfor imitere sittestillingen din på sykkelen eller sette deg på sykkelen. Vær også oppmerksom på at det er kundens ansvar å velge riktig størrelse, da spesialdesignet sykkelklær ikke kan byttes eller refunderes. 
 

Hva er leveringstiden på spesialdesignet sykkelklær? 

Fra det tidspunktet bestillingen og designet er signert, og vi har mottatt depositumet, har vi en standard produksjonstid på rundt 4 til 6 uker. Vi ber om å gi tid til design, ordrebehandling og transport. Leveringstiden tar mellom 3 til 5 virkedager fra forsendelsesdato. 
 

Er KALAS-logoen med på spesialdesignet sykkelklær? 

KALAS-logoen er med på settet. Vi har flere muligheter til å tilpasse logoen vår best mulig sammen med ditt design. 
 

Er det noen skjulte avgifter og kostnader? 

Avhengig av størrelsen på bestillingen din er det en engangsavgift. Dette vil ikke bli belastet for gjentatte bestillinger, dersom designet ikke er endret. Det er også en liten porto på små bestillinger.